Blaricummermeent

Blaricum - Blaricum
Toekomstig aanbod

€ 199.000,- tot € 999.999,-
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

De Blaricummermeent is een schitterende nieuwe wijk gelegen tussen het Gooimeer en het oude dorp Blaricum. Hier krijgen kopers en huurders de vrijheid om hun woondroom te realiseren of een nieuwe start te maken. De opzet en architectuur van De Blaricummermeent is geïnspireerd op het oude dorp en daar is hedendaags comfort wooncomfort aan toegevoegd. In De Blaricummermeent komen totaal ongeveer 870 nieuwe woningen, waarvan 75 vrije kavels. Gelegen in een fraaie setting van mooie groene hagen en bomen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blaricummermeent
Koopwoningen
750
Huurwoningen
120
Prijs
€ 199.000,- tot € 999.999,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Kantoor
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Blaricum.

Aanmelden